Binnenkort ook online je aankopen doen

  Binnenkort bieden wij onze klanten ook de mogelijkheid hun aankopen via onze webshop te doen. Wel zo makkelijk als je niet uit de buurt komt en graag nog een andere kleur wilt bestellen. Wellicht heb  je spijt dat je die mooie schoenen tijdens je bezoek niet hebt genomen? Die kun je dus voortaan nabestellen! Zoals je natuurlijk van onze gewend bent, zullen wij persoonlijk en met alle zorg je pakket versturen. Bij vragen over je bestelling zijn wij tijdens openingstijden (winkel) gewoon bereikbaar.

Geen tijd om naar de winkel te komen, of toch nog even het item bestellen dat je in de winkel hebt gezien? Klik op onderstaande button en laat je verrassen in onze digitale winkel die 24/7 geopend is!

Binnenkort Online Shoppen!

Heb je een speciale gelegenheid zoals een bruiloft of juist zakelijk, kun je goed bij OLAV Heremode terecht. Wij bieden het complete pakket aan van pak tot riem en schoenen. Om je goed te kunnen helpen, raden we je aan om hiervoor wel een afspraak te maken, zodat we je genoeg aandacht kunnen geven. 

Verder kun je denken aan smoking voor een gala, niet de standaard, maar juist net even anders.

Nieuwe collectie komt geleidelijk aan binnen!